Sobre nosaltres

Què ens fa únics?

Innovació continua per
donar el millor resultat.

Més de 40 anys d’innovació continua i experiència amb els projectes més exigents ens han permès oferir un servei on la feina ben realitzada es sempre el factor comú.

L’origen

Tenint com a prioritat la qualitat de la feina i haver-se pogut envoltar dels millors professionals i tècnics del sector, Gabinet Tècnic Caldes va anar fent-se el seu lloc durant la dècada dels 80,  i va acabar esdevenint un dels despatxos de topografia de referència de la província de Barcelona.

Durant el transcurs dels anys 90, GTC es consolida formant part de projectes tant rellevants com les instal·lacions de tir pels J.J.O.O. del 92, diversos projectes de manteniment del Túnel del Cadí o auscultacions de preses.

Permanentment atents a les innovacions i les noves tecnologies, GTC va ser una de les primeres empreses en adquirir receptors GPS i sempre ha apostat per la renovació de la instrumentació i del programari per poder cobrir totes i cada una de les exigències del mercat de cada moment.

A data d’avui, mantenim aquesta filosofia i hem ampliat les nostres capacitats amb l’aplicació del làser escàner terrestre, i la combinació de la fotogrametria i la tecnologia LIDAR mitjançant els drons.

Gràcies a la confiança dels nostres clients i a la nostra manera d’entendre que el millor màrqueting és la feina ben feta, el nostre despatx ha pogut sobreviure a moments complicats pel sector i la economia en general, i a dia d’avui seguim amb la il·lusió i passió per la feina que fem i per tot el que podem oferir.

 

El nostre equip:

Samuel Gaspart

Enginyer d’Obres Públiques

Jordi López

Enginyer en Geomàtica i Topografia

Ricard Comerma

Auxiliar Tècnic especialitzat

Vols realitzar el teu projecte amb nosaltres?

Contacta’ns!

Contact Form (cat)
GTC
envelopemap-markersmartphone