Avís Legal

GABINET TECNIC CALDES SL, d'ara endavant RESPONSABLE, posa a disposició dels usuaris aquest document amb l'objectiu de complir les obligacions establertes per la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE), així com informar a tots els usuaris sobre les condicions dús del lloc web topografia.cat.

En accedir a aquest lloc web, l'usuari accepta complir rigorosament les disposicions establertes aquí, així com qualsevol altra norma legal que sigui aplicable.

GABINET TECNIC CALDES SL es reserva el dret de modificar la informació continguda al lloc web sense necessitat de preavisar els usuaris, considerant-se suficient amb la publicació al lloc web de GABINET TECNIC CALDES SL.

DADES IDENTIFICATIVES

Nom de domini: topografia.cat
Denominació social: GABINET TECNIC CALDES SL

NIF: B61646659

Adreça: Carrer Joaquim Jorba 8, local 1, 08140 Caldes de Montbui

Telèfon: 93 865 06 35

E-mail: info@topografia.cat

DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

El lloc web és propietat de GABINET TECNIC CALDES SL i inclou, a títol enunciatiu, però no limitatiu, la programació, edició, compilació, dissenys, logotips, textos, gràfics i altres elements necessaris per al seu funcionament. Tots els continguts estan protegits per la normativa de propietat intel·lectual i industrial i estan registrats als registres públics corresponents. La reproducció, ús, explotació, distribució i comercialització requereixen autorització prèvia per escrit de GABINET TECNIC CALDES SL. Qualsevol ús no autoritzat es considera un incompliment greu dels drets de propietat intel·lectual o industrial.

Els dissenys, logotips, textos i gràfics aliens a GABINET TECNIC CALDES SL pertanyen als seus respectius propietaris i són responsables de qualsevol controvèrsia relacionada amb ells. GABINET TECNIC CALDES SL permet que tercers redirigeixin directament als continguts específics del lloc web i sempre redirigir al lloc web principal de topografia.cat.

GABINET TECNIC CALDES SL reconeix els drets de propietat intel·lectual i industrial dels seus titulars, però la seva menció o aparició al lloc web no implica drets ni cap responsabilitat, ni suport, patrocini o recomanació.

EXEMPCIÓ DE RESPONSABILITATS

El RESPONSABLE s'eximeix de qualsevol tipus de responsabilitat derivada de la informació publicada al vostre lloc web sempre que aquesta informació hagi estat manipulada o introduïda per un tercer aliè al mateix.

Aquest lloc web pot utilitzar cookies tècniques per millorar la funcionalitat i la visualització de la pàgina. Aquestes galetes són temporals i no proporcionen informació personal. A més, faciliten la navegació i permeten l'accés a àrees exclusives a usuaris registrats prèviament. També es poden fer servir per mesurar l'audiència, però només amb el consentiment previ de l'usuari.
L'usuari pot configurar el navegador per rebre una alerta de les cookies i bloquejar la seva instal·lació al vostre equip. Consulteu les instruccions del vostre navegador per obtenir més informació.

Política d'enllaços

Des del nostre lloc web, és possible que es redirigeixi a continguts de llocs web de tercers. Com que no podem controlar sempre el contingut que es publica en aquests llocs, no assumim cap responsabilitat per aquest contingut. Si hi ha algun contingut que contravingui la legislació nacional o internacional, la moral o l'ordre públic, el retirarem immediatament i notificarem a les autoritats competents.

No som responsables per la informació i continguts publicats per tercers a fòrums, xats, blocs, comentaris, xarxes socials o altres mitjans al nostre lloc web. No obstant això, complim els articles 11 i 16 de la LSSICE i col·laborem en la retirada o bloqueig de qualsevol contingut que pugui afectar o contravenir la legislació, drets de tercers o la moral i l'ordre públic. Si considereu que hi ha algun contingut al nostre lloc que pot ser inapropiat, si us plau, notifiqueu-ho immediatament a l'administrador del lloc.

El nostre lloc web ha estat revisat i provat per garantir-ne el funcionament correcte. Normalment està disponible les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any. Tot i això, no podem garantir l'accés en tot moment, ja que poden haver-hi errors de programació o causes externes com catàstrofes naturals, vagues, etc.

Adreces IP

El lloc web registrarà automàticament l'adreça IP i el nom de domini de l'usuari a través dels vostres servidors. L'adreça IP és un número assignat automàticament a un ordinador quan es connecta a Internet. Aquesta informació es registra en un fitxer d'activitat del servidor i només s'utilitza per a finalitats estadístiques, com ara el nombre d'impressions de pàgines, el nombre de visites, l'ordre de visites i el punt d'accés.

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

La llei aplicable en cas de disputa o conflicte dinterpretació dels termes que conformen els textos legals, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis de la present web, serà la llei espanyola.

INFORMACIÓ LEGAL